INFO K VOLBÁM DO ZASTUPITELSTEV KRAJŮ

Vydáno: 30.9.2020 (695 přečtení) | Téma: Informace

INFORMACE k volbám do zastupitelstev krajů: Volby do zastupitelstev krajů proběhnou v pátek 2. 10. od 14:00 do 22:00 hodin a v sobotu 3. 10. od 8:00 do 14:00 hodin. Budou je provázet zvýšená hygienická opatření. Při vstupu do volební místnosti je nutné mít zakrytá ústa a nos, použít dezinfekci na ruce a udržovat rozestupy. Voličům je mimo jiné doporučováno, aby si na kroužkování přinesli vlastní propisku.

Všichni voliči měli obdržet volební lístky do schránky. Pokud se tak nestalo, požádejte o ně ve volební místnosti. Můžete dát svůj hlas celé straně či hnutí, nebo využít kroužkování a udělit tak svým favoritům preferenční hlas. Tím je můžete dostat výše v rámci stranického pořadí uvedeného na volebním lístku. Chcete-li někomu dát preferenční hlasy, zakroužkujte na hlasovacím lístku jejich pořadové číslo. Udělit můžete maximálně 4 preferenční hlasy na jedné kandidátce. Kroužkovat jednotlivé kandidáty napříč různými politickými subjekty není možné – do obálky smíte vložit vždy jen jeden volební lístek. Platné je pouze kroužkování. Nekřížkujte, nefajfkujte, nepodtrhávejte, takto označený preferenční hlas je neplatný.

Další informace naleznete na webových stránkách obce, nebo Pardubického kraje: https://www.pardubickykraj.cz/volby?…


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.