KLUB DŮCHODCŮ 2010

Vydáno: 2.2.2011 (2814 přečtení) | Téma: Klub důchodců

Prožíváme všední dny nového roku se všemi radostmi i starostmi a přejeme si, aby nám přinesly jen to nejlepší. Je to přání pěkné, ale těžko splnitelné. Proto berme každý den takový, jaký je nám předložen. Vždycky se najde něco pěkného, pro co stojí za to žít. Nám seniorům se zdá, že nám ta léta ubíhají čím dál rychleji, a tak se snažíme si je zpříjemnit a pozastavit tím, že se společně sejdeme v klubu. Náš Klub důchodců byl založen před dvaceti lety. Už teď se těšíme, že 13. března oslavíme jeho dvacáté narozeniny. Naši výroční besedu jsme měli v předvánoční době 16. prosince 2010 v jídelně firmy AGROSPOL s.r.o. Majitelům firmy děkujeme za velmi dobré pohoštění, které pro nás připravila kuchařka paní Marta Stejskalová. Stejně jako v předešlých letech našimi hosty byli někteří naši sponzoři a zastupitelé obce. Moc nás těší, že hodnotili činnost klubu kladně a popřáli hodně elánu do budoucna. Ohlédnutí za uplynulým rokem máme spojeno s příjemnými pocity, protože těch aktivit bylo hodně. Během roku jsme se sešli 41×, z toho besed bylo 26. Uskutečnili jsme dva zájezdy a se seniory z okolních klubů jsme se společně pobavili a zatancovali si 9×. Doufáme, že i v letošním roce se bude klubu dařit a bude na stejné úrovni jako dosud, protože nám pomáhají dobří přátelé a sponzoři. Do nového roku 2011 přejeme všem našim příznivcům, redakci a čtenářům Výprachtických novin, aby jejich životy byly naplněny štěstím, láskou a ve všech domovech vládl klid a mír.

Bilance činnosti klubu důchodců za rok 2010:

Besedy: v hostinci „U Jana” 12×, v hasičské zbrojnici v Koburku 9×, v areálu TJ SOKOL 4×, v jídelně firmy AGROSPOL s.r.o. 1×.

Akce mimo besedy: Důchodcovský ples v Bystřeci, Ostatkový ples v Horní Čermné, Jarní setkání v Jablonném nad Orlicí. Zájezd: TATRA Kopřivnice – technické muzeum – expozice Emila a Dany Zátopkových – Veřovice – společná beseda s místními důchodci, Přátelské setkání v Horním Třešňovci, Vítání léta v Horní Čermné, Dozvuky Benátské noci v Bystřeci, Tradiční setkání na sále „U Jana”, Hudební odpoledne v Horní Čermné. Zájezd: Zámek Potštejn – MEDIATE Dolní Libchavy – BIO ovocné i léčivé čaje sypané – Městské muzeum Žamberk, Celoobecní beseda s důchodci na sále „U Jana”, Dozvuky Martinského posvícení v Dolní Čermné.

Poděkování: Děkujeme sponzorům, kteří nám přispěli do naší tomboly při Tradičním setkání na sále „U Jana”, pořádaného 14. září 2010, kterého se zúčastnili důchodci z okolních vesnic. Děkujeme i za veškerou podporu a pomoc během roku 2010.


Sponzoři akce: AGROSPOL s.r.o. Výprachtice, Ing. Jiří Oliva – Praha, OEZ s.r.o. SIEMENS provoz Výprachtice, OVAZ zámečnictví Luboš Merta, Zednické práce Radek Hajzler, Kovovýroba Jindřich Beran, Česká pojišťovna Luboš Dušek, KJK Jiří Katzer, Prodejna potraviny Magda Vaníčková, Autodílna Vítek Matěj, Hostinec „U Jana” Evženie Uhrová, Dřevařská výroba David Petr, OÚ Výprachtice, Obchod Ivy – Marie Beranová, JUDr. Miroslav Stejskal, Jan Vávra, Roman Besperát, Marie Chládková, Libor Chaloupek.

Autor: Anna a Josef Besperátovi


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.