LOUPEŽNÉ PŘEPADENÍ - POZNÁVÁTE TOHOTO MUŽE?

Vydáno: 4.7.2011 (2501 přečtení) | Téma: Trestná činnost v obci

Obrázek: Loupež pošta 1.7.20111. července krátce před půl devátou hodinnou ranní došlo k loupežnému přepadení peněžního ústavu v jedné z obcí na Lanškrounsku. Nemaskovaný muž ve věku asi do 30 let měl pod pohrůžkou střelné zbraně po pracovnici požadovat finanční hotovost. Pracovnice mu měla předat, zatím neupřesněné množství finanční hotovosti, a poté lupič z místa odjel na jízdním kole. Při přepadení ke zranění osob nedošlo.

Muž „lupič“ je štíhlé postavy, vysoký asi 170 centimetrů a má krátce střižené vlasy. Byl oblečen do mikiny barvy khaki a modrošedých riflí. Na hlavě měl kšiltovku tmavé barvy. Po intenzivním pátrání se policistům podařilo sestavit portrét možného pachatele a zajistit pánské jízdní kolo, na kterém pravděpodobně pachatel po přepadení z místa činu odjel. Okolnosti přepadení jsou předmětem dalšího šetření a kriminalisté po pachateli intenzivně pátrají. V případě dopadení hrozí pachateli zločinu loupeže až desetiletý trest odnětí svobody. Policisté se obrací s žádostí o pomoc na občany, kteří muže na fotografii a jízdní kolo poznali a mohli by přispět jakoukoli informací ke zjištění totožnosti pachatele, aby se obrátili na kterékoli policejní oddělení nebo přímo na linku tísňového volání 158. Za veškeré informace předem děkujeme.

Obrázek: Loupež pošta 1.7.2011

Zdroj: http://www.lanskrounsko.cz/cs/zpravodaj/35-zpravodaj/2206-loupezne-prepadeni-poznavate-tohoto-muze.html

Autor: nprap. Lenka Vilímová, tisková mluvčí


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.