PETR ŠILAR - KRAJSKÝ RADNÍ A KANDIDÁT NA SENÁTORA

Vydáno: 27.9.2010 (2277 přečtení) | Téma: Lidé kolem obce

Obrázek: Petr ŠilarVážení čtenáři Výprachtických novin,

V posledních měsících jsem byl několikrát na návštěvě Vaší obce. Pracovně i soukromě. Jako soused (od jara bydlím v Nepomukách) sleduji pečlivě, jak se postupně daří Vaši obec zvelebovat a jak zejména střed obce získává na kráse a účelnosti. Vždyť opravit společenský sál, vybudovat veřejné WC, obnovit komunikace, opravit školu a ještě kostel, to dá hodně úsilí. Skládám poklonu Vašemu zastupitelstvu a panu starostovi (mému kolegovi z krajské rady), že dokážete shánět finanční prostředky a hlavně máte elán stále něco vylepšovat.

Již více jak osm let jako krajský radní usiluji a podporuji právě takové akce a projekty, které jsou pro každou, byť sebemenší, obec přínosem. Umí ji především stmelovat a následně vést k hrdosti na místo, kde žijeme… Vím o problémech, kdy jsme společně zajišťovali vrty, aby Vaše obec měla dostatek pitné vody. Také rozšíření kanalizace a modernizace čistírny odpadních vod, to vše vzniklo za finanční podpory kraje. Rád bych zmínil pomoc při vybavení vaší zásahové jednotky hasičů. I tam je vidět kus dobré spolupráce.

Zanedlouho budou komunální volby a při této příležitosti bych Vám chtěl doporučit do dalšího období celé Vaše zastupitelstvo v čele se starostou, protože si v porovnání s vedením ostatních obcí nevedli vůbec špatně. Zvolte a podpořte ty, kteří pro obec něco skutečně dělají. Dobře se starají o svoji obec a spoluobčany. Věřte, že jejich situace není vůbec jednoduchá a slova uznání, přestože si je zaslouží, slyší málokdy.

Troufám si připomenout, že ve stejný říjnový termín budou i volby do Senátu, kde se budu ucházet o Vaši přízeň s vědomím, že každá obec potřebuje podporu nejenom místních zastupitelů, podanou ruku z kraje (tak jako dosud), ale rovněž zastání v senátorských lavicích. Tuto službu bych Vám chtěl v nastávajícím období nabídnout a věřím, že ji s důvěrou přijmete.

Autor: Petr Šilar, krajský radní a kandidát na senátora


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.