PODĚKOVÁNÍ OBČANŮM ZA ÚČAST VE VOLBÁCH

Vydáno: 15.10.2012 (2465 přečtení) | Téma: Volby do Zastupitelstva Pardubického kraje

Vážení přátelé, děkuji Vám za účast a podporu ve volbách. V naší obci se k volbám dostavilo 47,66 % oprávněných voličů. V okolních volebních okrscích byla volební účast nižší. Volební účast občanů Výprachtic, Koburku a Valteřic, je dokladem toho, že Vám není jedno, jak to bude v našem kraji vypadat po další čtyři roky.

Musím se Vám přiznat, že mi je velice líto, že z vážných zdravotních důvodů nemohl kandidovat současný hejtman pan Radko Martínek.

Pan Radko Martínek Vás nicméně pozdravuje a děkuje Vám za dosavadní podporu, kterou jste mu prokazovali po dobu jeho působení ve funkci.

Stejně tak mi tlumočil své poděkování za Vaši podporu i JUDr. Martin Netolický Ph.D, který s největší pravděpodobností Mgr. Radko Martínka ve funkci hejtmana vystřídá. Pevně Věřím, že nový hejtman zachová naší obci přízeň. Je to člověk, kterého delší dobu znám a pevně věřím, že bude úspěšným hejtmanem.

Děkujeme i voličům ostatních stran. Nakonec kandidáti Koalice pro Pardubický kraj Ing. Petr Šilar, Ing. Roman Línek a Ing. Pavel Šotola se mnou spolupracovali v krajské radě a naše vztahy byly vždy velmi dobré. Stejně tak jsem se stýkal a dobře vycházel s řadou zastupitelů za ODS i KSČM.

Kandidatura ve volbách na místní a krajské úrovni je většinou o spolupráci všech stran, které mají zájem posunout obec, svazek obcí, místní akční skupinu i kraj alespoň o nějaký krůček vpřed.

Samozdřejmě, že se mi rovněž řada věcí nelíbí, stejně tak jako Vám. Nicméně i přes některé nezdary věřím, že společnými silami se nám podaří (alespoň v naší obci) některé věci změnit.

S pozdravem Miroslav Stejskal, starosta obce


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.