PODĚKOVÁNÍ VOLIČŮM, VOLBY JSOU JIŽ ZA NÁMI A PŘED NÁMI JE SPOUSTA PRÁCE

Vydáno: 19.10.2010 (2675 přečtení) | Téma: Volby do zastupitelstva obce

Obrázek: JUDr. Miroslav StejskalVážení voliči, děkuji Vám všem za podporu, které se dostalo kandidátce sociální demokracie. Vězte, že je to největší radost, kterou jste mně i ostatním kandidátům udělali.

Ne, to není klišé, to jsou slova, která jdou od srdce. Je to velké poděkování Vám všem. Bez vědomí toho, že člověk cítí, že to, co dělá, není zbytečné, je často těžké dál pokračovat. Mnohdy chybí síla i zdraví. Sílu dokončit některé věci člověk hledá právě u lidí z vesnice, v jejich podpoře a ve společné radosti. V dané souvislosti bych se chtěl omluvit lidem z kandidátky SNK. Nejednalo se mi o kritiku konkrétních osob. Jednalo se mi o kritiku programu a některých vyjádření, která jim pomohl někdo upravit tak, aby mezi nás a SNK vrazil klín. Nyní je důležité zůstat normální a chovat se k sobě tak, abychom se dokázali zdravit a mluvit spolu beze zlosti a pocitu ublížení. Před námi je budoucnost a volby jsou již minulostí. Volby jsou o emocích, velkém stresu a pochybách o vlastních schopnostech. Vyjádření kandidátů za soc. dem. bylo nejen obhajobou programu, ale i práce lidí zaměstnaných u obce.

Každá pomoc je potřebná a věřím, že pokud se na Vás obrátíme, pomůžete nám a podanou ruku na usmířenou neodmítnete.

Ještě jednou Vám voličům velice děkuji nejen za sebe, ale i za ostatní zvolené kandidáty. Bývalým zastupitelům děkuji za pomoc, kterou mi po celé volební období poskytovali. Přeji jim mnoho zdaru v práci i osobním životě.


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.