T-MOBILE INFORMUJE O POHYBU KONZULTANTŮ PO NAŠÍ OBCI

Vydáno: 15.2.2018 (1075 přečtení) | Téma: Informace

Upozornění pro občany: Pečlivě zvažte každou nabídku, která je Vám předložena. Doporučujeme kontaktovat stávajícího poskytovatele služeb a porovnat nabídky. Ne každá nová nabídka, která je Vám předložena je výhodná.

Společnost T-Mobile naši obec informovala o spuštění vysokorychlostního internetu. V následujících dnech se proto budou v obci budou pohybovat konzultanti společnosti a občany informovat o možnostech tohoto připojení k internetu a nabízet změnu poskytovatele připojení k internetu. Jedná se o reklamní akci spol. T-Mobile.

Oznámení T-Mobile: Vážení občané, T-mobile ve Vaší obci spustil vysokorychlostní Pevný Internet. Je zde vysoká kvalita a stabilita signálu. Vaši obec má v kompetenci obchodní zástupce T-mobile, který vás se vším seznámí a poradí,který vám navíc uplatní cenové zvýhodnění na dané služby. Pro vaši obec je tímto zástupcem Roman Snoza 602 282 283.

V případě potřeby volejte pana starostu Skalického na tel: 736 535 787.


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.