VOLBY DO ZASTUPITELSTVA OBCE VÝPRACHTICE 2014 - PODĚKOVÁNÍ

Vydáno: 14.10.2014 (2366 přečtení) | Téma: Volby do zastupitelstva obce

Obrázek: JUDr. Miroslav StejskalVážení občané, dovolte nám, abychom Vám poděkovali za vysokou volební účast ve volbách do obecního zastupitelstva ve Výprachticích.

Je dobře, že máte zájem o dění v naší obci a že Vám není lhostejný její další osud.

Volby na jedné straně byly pro někoho příjemným překvapením, na druhé straně možná pro některé z Vás trochu zklamáním. Takový je však i život, štěstí střídá smutek a za určitým úspěchem jsou někdy i drobné nezdary a pády.

Ve volbách se také projevil nesoulad nastavený volebním zákonem v souvislosti s přepočtem hlasů, které kandidáti získali ve volbách, vzhledem k jejich pořadí na kandidátce. Řada z Vás tuto nespravedlnost vnímá velmi citlivě a určitě je to pochopitelné.

Kandidát do zastupitelstva obce Výprachtice Mgr. Jiří Formánek se do zastupitelstva nedostal, a to přestože získal 337 hlasů, což byl čtvrtý nejlepší volební výsledek ze všech kandidátů. Je vidět, že Jirka má ve vesnici velkou podporu od mnohých z Vás. Stejně tak Jiří Kulhánek s velmi dobrým výsledkem 296 hlasů se do zastupitelstva nedostal, přitom počet hlasů, které obdržel, byl výrazně nad průměrem.

Je určitě vhodné tyto kandidáty využít pro další práci pro obec, neboť mají Vaši důvěru. Domníváme se, že by měli pracovat ve výborech a komisích, které obec zřizuje. Tyto útvary jsou iniciativními a pracovními orgány v obci a mají svůj význam při přípravě usnesení ZO, vydávání rozhodnutí apod.


V závěru nám dovolte vyjádřit poděkování za podporu, které se z Vaší strany jednotlivým kandidátům dostalo. Velice si toho vážíme.


Za obec Výprachtice Miroslav Stejskal, starsta obce.


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.