VYJÁDŘENÍ K ČLÁNKU V MF DNES

Vydáno: 13.7.2012 (2236 přečtení) | Téma: Zájem médií

Vážení občané, v MF DNES v příloze Pardubického kraje, ze dne 12. 7. 2012, je zveřejněno moje vyjádření k větrným elektrárnám na Králicku, ze kterého nepřímo vyplývá, že jsem odpůrce větrných elektráren. Prohlašuji, že jsem nic takového žádnému novináři nesdělil a žádný novinář se mnou o uvedeném v poslední době nehovořil. Navíc jsem znám tím, že i přes výsledek místního referenda, jsem zůstal i nadále propagátorem větrných elektráren. Je však pochopitelné, že názor většiny hlasujících výprachtických občanů, vzešlý z referenda, budu respektovat.

Přikládám vyjádření novináře pana Jiřího Růžičky, kterého si osobně vážím. V uvedeném případě však jeho postup trošku nechápu. Z jeho vyjádření vyplývá, že text v MF DNES se mnou nekonzultoval. Nicméně mi slíbil, že příští týden uvedeme v novinách vše na pravou míru.


Vážený pane doktore, musím se Vám omluvit, že jsem s Vámi včera nekonzultoval text, který jsem zařadil do dnešního vydání. Použil jsem tam Vaše slova, která jsem buď někde zaslechl či četl…. Ono šlo o to, že nám vypadl jeden text a šéfové mě požádali, abych napsal větrníky.  a protože byl text krátký, doplnil jsem o Vaše vyjádření. Snad jsem nic nepokonil a nezpackal. Pokud ano, velmi se omlouvám.

S pozdravem Jiří Růžička MF DNES


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.