INFO 13.10. 2020 17:10 HODIN - COVID19 OPATŘENÍ - ŠKOLA - JÍDELNA, ONLINE VÝUKA, OŠETŘOVNÉ

Vydáno: 13.10.2020 (905 přečtení) | Téma: Koronavirus

ŠKOLNÍ JÍDELNA zůstává nadále v provozu, strávníkům zůstanou obědy nahlášeny, případné odhlášky jsou možné nejpozději do 14 hodin předchozího pracovního dne přes internet nebo na tel.čísla:465 391 101 a 731 023 503.

Žáci, kteří se účastní distanční výuky (online) mají v rámci školního stravování nárok na dotovaný oběd za sníženou cenu. V případě nepřítomnosti při distanční výuce mají žáci nárok na dotovaný oběd pouze 1.den nepřítomnosti, poté bude vyúčtován oběd v plné výši.

Obědy se budou vydávát pouze do jídlonosičů přímo v jídelně,a to pro cizí strávníky v čase 10:45–11:05 a pro žáky a zaměstnce 11:40–12:05.Při odběru do jídlonosiče je možné vydat oběd pouze osobě, které nebyla nařízena karanténa nebo nebyla umístěna do izolace.Při výdeji jídel je nutné dodržovat zvýšená hygienická opatření.

ON – LINE VYSÍLÁNÍ PRO ŽÁKY Rozvrh vysílání bude na zítra tj.14.10.2020 umístěn v rozvrhu na ŠKOLE ONLINE i v úložišti dokumentů ŠKOLY ONLINE do 18:00 hodin. Vysílají všechny třídy.Sledujte!

OŠETŘOVNÉ – Vyjádření ministryně práce a sociálních věcí Jany Maláčové (bohužel zatím jen z facebooku https://www.facebook.com/JMalacova, na stránkách MPSV zatím k tomu nic není):

Všechny vás zajímá, jak to bude s ošetřovným. Mám pro vás dobrou zprávu, krizové ošetřovné na celou dobu platnosti mimořádných opatření je konečně na cestě. Zaměstnanci a dohodáři, kteří odvádějí sociální pojištění, ho dostanou na dítě mladší 10 let a nezaopatřené dítě závislé na péči bez omezení věku. Na ošetřovné dosáhnou také blízcí člověka s postižením, kterému by se zavřel stacionář. Všichni vědí, že školy se zavírají, takže stačí v práci NAHLÁSIT, že nastupujete na ošetřovné. Příští týden schválíme zákon a hned potom bude na webu MPSV i ČSSZ dostupný formulář, který si vyplníte a váš zaměstnavatel ho zašle na vaši OSSZ. Ošetřovné bude dosahovat 60 % příjmu, minimálně ale 400 Kč denně, a pokud budou školy – nedejbože‼️ – zavřeny déle než do 2.11., tak se na tyhle částky podíváme Rodiče se stejně jako na jaře budou moci na ošetřovném střídat. Buďte v klidu, další novinky se včas dozvíte. Tolik Jana Maláčová.

Přejeme všem pevné zdraví.

Za ZŠ Jindřicha Pravečka Výprachtice Ředitelka školy R.Prokopová


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.