INFO 9.10. 2020 10:30 HODIN - COVID19 OPATŘENÍ OD 12.10.2020 - VÝUKA V ZÁKLADNÍ ŠKOLE VE VÝPRACHTICÍCH

Vydáno: 9.10.2020 (645 přečtení) | Téma: Koronavirus

INFO pro rodiče a žáky základní školy Jindřicha Pravečka Výprachtice. Po schůzce s paní ředitelkou Romanou Prokopovou a zástupcem panem Formánkem sdělujeme následující info o výuce v ZŠ v následujících týdnech dle nařízení vlády:

I. stupeň – žáci chodí do školy normálně, vyučuje se dle rozvrhu.

II. stupeň – bude rozdělena výuka na prezenční (chodí do školy) a distanční (online výuka doma) pro šestou až devátou třídu následovně:

6. a 7. třída – v týdnu od pondělí 12. října do pátku 16. října chodí do školy a učí se dle standartního rozvrhu. 8. a 9. třída – v týdnu od pondělí 12. října do pátku 16. října mají online výuku, zůstávají doma.

6. a 7. třída – v týdnu od pondělí 19. října do pátku 23. října mají online výuku, zůstávají doma. 8. a 9. třída – v týdnu od pondělí 19. října do pátku 23. října chodí do školy a učí se dle standartního rozvrhu.

V týdnu od 26. října do 30. října jsou prodloužené podzimní prázdniny.

Školní jídelna – i žáci co zůstávají doma a mají online výuku mohou chodit do školní jídelny na obědy a to v časech, které mají určeny již v současné době podle tříd jako když chodí do školy. Prosím žáky o dodržování stanovených časů.

Ošetřovné – bohužel zatím není vyjasněno, informace zjišťujeme.

Prosím rodiče žáků aby sledovali školní systém – Škola Online, a webové stránky školy, kde budou všechny informace zveřejňovány. O dalších případných změnách budu nadále informovat.

Mateřská škola – provoz neomezen. Luděk Skalický, starosta obce Výprachtice.


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.