INFO K REGISTRACI K OČKOVÁNÍ II - S NÁVODEM K REGISTRACI

Vydáno: 15.1.2021 (792 přečtení) | Téma: Akce v obci

Po první zkušenosti s registrací a seznámení se se systémem přidělování přístupových hesel a dalších oznámení pomocí SMS zpráv na mobilní telefon, není v našich možnostotech registrovat všechny seniory pomocí jednoho telefonního čísla, protože bychom potom nevěděli, komu která zpráva patří.

Z tohoto důvodu bude potřeba, aby zájemci o vytvoření registrace na očkování přišli na úřad buď osobně s mobilem, nebo poslali někoho za sebe, taky s mobilem. Je jedno čí je mobil, jen musíte pamatovat, že na použitý mobil pak budou chodit všechna oznámení ohledně registrace.

Osobní přítomnost je třeba proto, že první a jediný údaj, který lze zadat je právě telefonní číslo. Na to dojde PIN potřebný k dalšímu kroku registrace, který je třeba zadat do počítače (trvá to i několik minut). Pak lze teprve zadávat osobní údaje žadatele o očkování. 

Podrobný návod na registraci krok za krokem naleznete zde: https://testkoronavir.cz/…k-za-krokem/ 

Pokud chcete, můžete zkusit registraci sami zde: https://registrace.mzcr.cz/


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.