INFORMACE K AUTOBUSOVÉ DOPRAVĚ OD 1.9. 2022

Vydáno: 26.8.2022 (542 přečtení) | Téma: Informace

Informace k autobusové dopravě Pardubického kraje od 1.9. 2022

Vážení cestující,

sdělujeme Vám, že k 1. 9. 2022 dochází ke změnám jízdních řádů autobusové dopravy, která je objednávána Pardubický kraj.

Změny byly vyvolány nedostatkem řidičů dopravce BusLine Pardubicko s.r.o. Tento stav vedl k výpadku spojů v okresech Ústí nad Orlicí a Svitavy. Protože se tyto spoje pro každý den z části měnily, neměli cestující jistotu dopravního spojení. Z těchto důvodů jsme se rozhodli tento nevyhovují stav napravit a to snížením počtu dopravních spojení. Tímto způsobem se nám v měsíci srpnu podařilo stabilizovat jízdní řády, kdy krom mimořádností nedocházelo k dalším výpadkům spojení.

Stejným způsobem přistupujeme k zajištění autobusové dopravy od 1. 9. 2022. Níže uvedené přílohy obsahují jak přehledy změněných jízdních řádů, tak tabulku, která obsahuje přehled zrušených spojů na měsíc září. Jízdní řády budou vylepeny na zastávkách a budou k dispozici na webových aplikacích, které vyhledávají dopravní spojení. Dále Vás předběžně informuji, že tyto jízdní řádu mohou být změněny výlukovými jízdními řády, které se připravují. Výlukové jízdní řády reagují na uzavírky komunikaci a mohou s menším či větším dopadem změnit řádný jízdní řád.

OREDO – integrátor regionální dopravy

více na: https://www.pardubickykraj.cz/…ickeho-kraje?…


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.