LÉKAŘSKÁ PÉČE PRO DOSPĚLÉ VÝPRACHTICE

Vydáno: 14.2.2011 (3404 přečtení) | Téma: Informace

Obrázek: Obecní úřadDobrý den, nedávno jsem Vás informoval o tom, že pan MUDr. Novotný zahájí do několika dnů lékařskou praxi ve Výprachticích. Zdravotní pojišťovna však s MUDr. Novotným odmítla uzavřít překlenovací smlouvu s odkazem na to, že Výprachtice již lékaře mají. Pan MUDr. Novotný má zájem se do Výprachtic vrátit. MUDr. Novotný se hodlá účastnit řádného výběrového řízení, které již bylo vyhlášeno. Jelikož výběrové řízení má své lhůty, není předpoklad, že by pan MUDr. Novotný zahájil svou lékařskou praxi do několika dnů. Výběrové řízení s dodržením stanovených lhůt, může trvat měsíce. O výsledku výběrového řízení Vás budu včas informovat.

Je mi líto, že Vám nemohu podat příznivější zprávu. V celé věci došlo k řadě komplikacím, které se možná daly předvídat.


S pozdravem Miroslav Stejskal, starosta obce


Komentáře:

  1. Vyjádření k dopisu společnostiMediClinik Dobrý den, vyjádření společnosti MediClinik, že zakupuje EKG přístroj na přání Dr. Hejného mne velice rozhořčilo. Když jsem se o místo praktického lékaře ucházela ještě před nástupem Dr. Novotného, žádala jsem společnost MediClinik o zakoupení EKG přístroje do ambulance ( vzhledem k odlehlosti obcí ) na toto mi společnost MediClinik odpověděla, že ambulance musí v první řadě vydělávat a poté se lze možná bavit o zakoupení přístroje. Stejně tak žádal společnost MediClinik o zakoupení EKG přístroje MUDr. Novotný.

    - Novotná Kristýna, 28.2.2011 - 18:18

  2. Pokud zde zůstane společnost MediClinik odcházím k jinému soukromému lékaři s celou rodinou.Jednání této společnosti nám nevyhovuje. Valentová.

    - Dana Valentová, 26.3.2011 - 21:29

  3. Možná bychom tu měli dát lidem prostor, aby se vyjádřili a odhlasovali si koho chtějí za svého lékaře. Určitě ne někoho z Mediklinik, protože oni neléčí, ale vydělávají. Občané Výprachtic a pacienti by si měli zvolit svého lékaře. Mám takový dojem, že Mediclinic může ovlivňovat rozhodnutí pana Mud.Hájka a mělo by se dát vše prošetřit k vyšším substancím. Není normální, aby se postupovalo takto, jako doposud a pan MUDr.Hájek se rozmýšlel. My chceme MUDr. Novotného, pokud je v tomto státě svoboda projevu, měli bysme to říci nahlas. Jako red., sleduji tuto věc již delší dobu a jsem s občany Výprachtic a přikláním se lidi léčit, ne vydělávat. Brzo se dočtete, více ve svém denníku. Věřím, ve zdraví úsudek MUDr. Hájka a nepodplatitelnost našich občanů. Protože jinak je to i Diplom. Chceme MUDr.Novotného.

    - Za občany, 4.4.2011 - 10:30

  4. Souhlasím s tímto názorem a již nyní dávám hlas MuDr. Novotnému.Valentová.

    - Dana Valentová, 9.4.2011 - 23:34








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.