PODĚKOVÁNÍ ZA ÚČAST VE VOLBÁCH

Vydáno: 20.10.2008 (2632 přečtení) | Téma: Ostatní

Vážení přátelé a občané, voliči, velice mne potěšilo, že jste jednak přišli k volbám do zastupitelstva Pardubického kraje.

Díky Vám jsem byl zvolen do zastupitelstva Pardubického kraje. Za celou dobu, co vykonávám funkci starosty naší obce, jsem se vždy snažil o to, abych pro naši obec dělal takovou práci, za kterou se nebudu později muset ani já, ani nikdo jiný stydět. Vím, že se úplně vše nepodařilo. Zůstává např. nevyřešený problém vlhkosti v některých bytech v domě čp. 278. Na počátku nástupu do výkonu funkce starosty obce jsem měl více dbát na lepší komunikaci s některými z Vás. Věřte, že mi vždy šlo pouze o to, abych zajistil alespoň odpovídající podmínky pro život v naší obci. Jako naši zemědělci vím, že nejdříve je potřeba zasít, aby se mohlo později sklízet.

V rámci hlasování zastupitelstva Pardubického kraje se budu snažit podporovat nejen naši vesnici ale i další malé obce.

To, že budu moci částečně ovlivnit chod některých věcí, je opět zásluha Vás všech, kteří jste mi dali hlas.

Bude určitě těžké splnit vše, co se Vám voličům v rámci volební kampaně slibovalo. Musím udělat vše pro to, aby bylo splněno co nejvíce bodů z volebního programu.

Plnění volebního programu bude určitě těžší než vyhrát tyto volby. Světová ekonomika je v krizi a pokud se říká, že se nás to nedotkne, není to úplně pravda. Důsledkem této krize je nejen ztráta hodnoty akcií apod., ale zejména ztráta důvěry v bankovní systém, ztráta důvěry mezi firmami, bankami, mezi lidmi. Obnovení důvěry obecně považuji v současné době proto za to hlavní.

Chtěl bych Vám všem popřát hodně úspěchů, štěstí a zdraví a slíbit Vám, že pokud zde budu vykonávat jakoukoliv funkci, budu se snažit, aby každá sklizeň byla dobrá.

Vaše podpora mne zavazuje a velice si ji Vážím. Upřímně Vám za ni děkuji.

Udělám vše, pro to abych si Vaši důvěru i nadále zasloužil a získanou důvěru neztratil.