POTÍŽE S NOVÝMI JÍZDNÍMI ŘÁDY

Vydáno: 11.1.2012 (1960 přečtení) | Téma: Informace

Dobrý den,

v poslední době jsem si vyslechl několik stížností na nové jízdní řády. Většinou si stěžujete na to, že spoje na sebe nenavazují, např. ujíždí autobusový přípoj, případně vlak.

Tyto podněty je nutné předávat písemně na náš obecní úřad. Z těchto podnětů pak zpracováváme připomínky pro firmu OREDO, která jízdní řády sestavila a dosud na nich pracuje. Na Pardubickém kraji odpovídá za jízdní řády náměstek hejtmana pan Jan Tichý. S tím jsem se dohodl, že do Výprachtic přijede a na Vaše stížnosti bude v rámci diskuse reagovat, případně si Vaše výtky poznamená a bude je řešit.

Za jízdní řády rozhodně neodpovídá obec Výprachtice. K jízdním řádům jsme zpracovali poměrně slušný výčet (několik stran) připomínek. Některé připomínky byly akceptovány, některé samozřejmě nikoliv. Důvodem je návaznost na další spoje a tím i požadavky sousedních obcí na dopravu. Je nutné v našem úsilí vytrvat a potřebné změny si vybojovat.

Je škoda, že připomínky podali většinou lidé, kteří dopravu používají minimálně. Těmto lidem však patří poděkování. Na druhé straně někteří nadáváte anonymně, aniž byste podali svůj podnět písemně. Prosíme Vás, učiňte tak co nejdříve. V červnu 2012 by měly vyjít upravené jízdní řády, a to právě na základě podnětů občanů. Aby se tak mohlo stát, musí být Vaše připomínky k jízdním řádům zaslány firmě OREDO nejpozději do konce března 2012. Připomínky musí být naprosto konkrétní, např. linka číslo, příjezd v kolik hodin a kam a jaké se přesně navrhují změny.

Děkuji Vám, starosta obce Stejskal.


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.