UKLÍZEJTE PROSÍM PO SVÝCH 4-NOHÝCH MAZLÍČCÍCH

Vydáno: 20.3.2017 (1294 přečtení) | Téma: Informace

Rozmohl se nám tu takový nešvar. cituji viz.: Vážená obci, chtěli bychom se zeptat, k jakému účelu jsou používány vybrané „poplatky za psy“. Nebylo by možné z vybraných peněz financovat nějakou osvětu mezi zaostalejšími spoluobčany, kteří bez ostychu nechají svého pejska vyprázdnit u plotu cizí zahrádky nebo i přímo na cestě, kudy chodívají lidé? Některé části vesnice bývají znečištěny natolik, že by mohly nést označení „Posraná ulička“… Samozřejmě chápeme že je nesmyslem, aby pracovníci obce psí výkaly uklízeli, vzhledem k rozhlehlosti Výprachtic – a v důsledku by to problém ani neřešilo. Jak to některým lidem vysvětlit? Dali jsme si na plot upozorňující cedulky, částečně to pomohlo… ale stejně se nadále velmi často stává, že ráno otevřeme branku, a tam náš čeká voňavý dáreček od nějakého „milého“ pejskaře…

Je na každém člověku co má pejska, aby si po něm uklidil. Na to bohužel nepomůže žádná vyhláška, ale jen prostá lidská slušnost.


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.