VYJÁDŘENÍ PARDUBICKÉHO KRAJE A OMLUVA FIRMY BUSLINE A POPTÁVKA PO ŘIDIČÍCH

Vydáno: 14.6.2022 (540 přečtení) | Téma: Informace

Vážená paní starostko, vážený pane starosto,

dovolte mi Vás informovat o situaci v autobusové dopravě, která nastala v souvislosti se zahájením služeb nových dopravců. V současné době se ukazuje jako největší problém nedostatek řidičů u dopravce BusLine Pardubicko s.r.o., který převážně zajišťuje dopravu v okresech Ústí nad Orlicí a Svitavy. Nedostatkem řidičů dochází k nezajištění dopravních spojení. Seznam nezajištěných spojů naleznete na https://www.oredo.cz/ v sekci Pardubický kraj. Informace o nezajištěných spojích nám dopravce zasílá v odpoledních hodinách předcházejícího dne. S ohledem na současnou nezlepšující se situaci jmenovaného dopravce, začínáme oslovovat ostatní dopravce se žádostí o sdělení podmínek jejich případného zahájení provozu na linkách dopravce BusLine Pardubicko s.r.o.

Uvědomujeme si, že není snadné sledovat všechny informace, když se mění i v průběhu dne. Děláme však maximum pro to, aby dopad na cestující byl co nejmenší,

Vážená paní starostko, vážený pane starosto,

jménem Pardubického kraje se omlouváme cestujícím za problémy ve veřejné dopravě.

Omluva společnosti BusLine

BusLine Pardubicko s.r.o. ◼ Na Rovinkách 211 ◼ 513 01 Semily

E-mail: mail@busline.cz Web: http://www.busline.cz

Samosprávám v oblastech: Jevíčsko, Litomyšlsko, Lanškrounsko a Ústeckoorlicko

Omluva za výpadky v zajištění dopravy, zdvořilá žádost o poptání řidičů

Vážená paní starostko, vážený pane starosto, osobně se Vám omlouvám za výpadky v zajištění dopravy, které jsou způsobené zásadním nedostatkem řidičů v Pardubickém kraji. Pracujeme na co nejrychlejší nápravě tak, aby doprava fungovala.

Pokud byste věděli o řidiči, který by měl zájem vypomoci, byť třeba dočasně, budeme rádi za předání následujícího kontaktu, kde se mohou řidiči na práci u nás domluvit:

Bc. Michal Hanč, provozní ředitel, tel.: 702 177 765

Karolína Čorbová, vedoucí personálního oddělení, tel.:603 438 651


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.