POZOR NA ZLODĚJE

Vydáno: 7.5.2012 (2393 přečtení) | Téma: Dění v obci

Vážení občané, před dvěma týdny někdo ukradl plechování pod okny na hasičské zbrojnici v Koburku. Ptáte se proč ?? Bylo z mědi a její cena stoupá. Několika chatařům byly ukradeny pily, sekačky a další stroje, které se dobře dají zpeněžit. V obci se občas pohybuje starší dodávka, na které je vidět zub času, bílé barvy. SPZ začíná písmenem W, jedná se ale zřejmě o falešnou značku, která je viditelně připevněna na původní poznávací značku. V tomto vozidle se většinou nacházejí 2 osoby štíhlé střední nebo vyšší postavy. Jeden je snědší a druhý má výrazný knírek sahající až pod koutky úst. Mnohdy si v denní době tipují svůj lup pomalou jízdou na kole zlatavé barvy. Poslední spanilá jízda této dvojice se konala dne 6.5. 2012, tj. na Koburskou pouť, kolem 13.30 až 14.30 hod. Prosím nebuďme lhostejní k tomu, kdo se ve vesnici pohybuje. Podezdřelé osoby hlaste na linku 158. Nakonec je lépe se mýlit, než se nechat vykrást.

Pokud si nebudeme všímat cizích lidí, může se stát, že se jednou ztratí něco i nám. Víte nakonec, že naše pošta byla vykradena se zbraní v ruce. Mnoho z nás krátce předtím kolem pachatele prošlo. Vím, že je těžké se rozhodnout něco ohlásit, navíc když si nejsme jistí. Zkusme projevit více rozhodnosti a odvahy. Uvidíte, že se to vyplatí.

Nezlobte se, že se obracím na Vás, ale připadá mi, že policie není schopna svými omezenými prostředky velkému nárůstu krádeží čelit. Pokud si nepomůžeme sami, nemáme ani my mnoho možností tyto ataky odvrátit. Případy pak končí odložením věci. Pokud nemáme pojistku, zůstanou nám pouze „oči pro pláč“. Děkuji Vám, za jakoukoliv informaci o podezdřelém pohybu neznámých osob. Můj telefon pro tyto případy je 736535787.

S pozdravem starosta obce Miroslav Stejskal.


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.