REAKCE NA ČLÁNEK - KAUZA VÝPRACHTICKÉ NOVINY

Vydáno: 2.5.2007 (2054 přečtení) | Téma: Názory občanů

Dovolte nám upřesnit některé informace z Vašeho článku, který se týká vydávání Výprachtických novin. Pokud si čtenář Výprachtických novin dá tu práci, zjistí, že jako redakce Výprachtických novin jste se naposledy podepsal v roce 2006 na květnovém vydání Výprachtických novin. Další noviny v roce 2006 vydávala obec Výprachtice. Pokud jste noviny přepisoval, vycházel jste pouze z článků dodaných obcí, což jste nakonec sám uvedl v srpnovém výtisku novin, citujeme: „Toto číslo Výprachtických novin obsahuje články dodané redakční radou a články s redakční radou konzultované. Na vydávání Výprachtických novin dále spolupracovala paní Jirásková (červnové vydání, volební noviny apod.). Spolupráce s Vámi byla ukončena proto, že se postupně tato stávala problematická. Sám jste vystoupil z redakční rady a později jste odpovědnost za obsah novin nechal zcela na obci. Z novin zmizela rubrika pro děti, citát na čelní straně apod. Pokud by obec nezajistila články do novin, nebylo by co vydávat. Obsah Vašeho dopisu starostovi je natolik urážlivý, že se mu nemůžete divit, že na tento dopis nereagoval. Starosta je ochoten obsah dopisu zveřejnit, pokud si to budete výslovně přát.

Nikdy a nikde jsme pane Kaňka neuvedli, že nemáte schopnost vydávat dobré noviny, to Vám nakonec i starosta sdělil, problém je, že musíte chtít. Od května 2007 zůstala odpovědnost za obsah Výprachtických novin na obci. Je tedy s podivem, že se nyní hlásíte k něčemu, co jste dříve tak vehementně odmítal.

Vaše výpady ohledně cenzury Výprachtických novin obcí vyvrátil právě výsledek hodnocení našich novin nezávislou komisí.

Opakovaně uvádíme, že žádná písemná smlouva ve vztahu k vydávání novin s Vámi neexistuje. Existovala pouze ústní dohoda (smlouva) s jejímž ukončením zastupitelstvo vyslovilo souhlas svým usnesením.


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.