DISKUSNÍ FÓRUM

Názory na vedení hostince U Jana pod vedením pí. Uhrové


Vážení, velice mě překvapila informace, že vedení obce již nemá zájem o vedení hostince U Jana paní Uhrovou. Jezdíme do Výprachtic na chalupu od roku 1998. Hospodu U Jana jsme začali intenzivně navštěvovat až posledních 5 let, právě za vedení paní Evženie. Kdy se jednak změnil interiér hospody, ale především nabídka. Kuchyně paní Evženie je výborná, její pizza nemá konkurenci široko daleko. Takže, zde na této stránce velice postrádám protesty všech místních, kdo si přilepšujete cestovním ruchem – pronajímáním pokojů či chalup, lyžařům a letním hostům. Nedaleko od vás vzniklo nové lyžařské středisko Buková hora! Spousta těchto hostů, i zahraničních, se velmi rádo a opakovaně stravuje u paní Evženie. Nehledě na to, že paní Evženie je i jazykově velmi dobře vybavená, zahraniční hosté byli velmi mile překvapení, že paní hospodská hovoří německy, přišla se jich zeptat, jak jim chutnalo, chvíli s nimi pokonverzovat, jak bývá třeba zvykem v hospůdkách v Rakousku!! Měli byste si vážit, na jaké úrovni je Hospoda u Jana a neměnit zavedené, vyzkoušené a velice kvalitní!!!! Co se týče kritizovaného kuchaře, to se stává spoustě podnikatelů, že nemají vždy šťastnou ruku se zaměstnanci a personálem.

Autor příspěvku: I. Navrátilová, Brno, zadáno: 14.2.2011 - 11:37

Vážený Valentýne či paní z Kroměříže, Vaše příspěvky do této rubriky jsou spíše urážející, nežli informativní. Tohle bych považovala za veřejnou urážku občanů, kteří mají svůj vlastní rozum a právo rozhodovat sami za sebe. A pokud se Vás toto týká osobně, tak by jste to měl (měla) řešit osobně a ne někoho napadat na diskuzním fóru. Přeji krásného Valentýna.

Autor příspěvku: Daniela Smolčáková Výprachtice, zadáno: 10.2.2011 - 19:09

Nestranný: Ty mi nestranný zrovna nepřipadáš… Jo, Prazdroj je světová značka, dokonce s vlastníky z Jihoafrické republiky… Mně to nakonec může být celkem jedno, co se tady točí, když se tady nezačne točit pořádné pivo, tak tady prostě budu nadále chodit do hospody naprosto výjimečně, naštěstí mám možnost chodit na pivo jinde, kde si na něm pochutnám. Jestli někomu připadá v pořádku, že ve vesnické hospodě se točí to samé, co v x hernách a pajzlech v každém městě po celé republice, tak mě tedy na takové hospodě bez pivní tváře nic neláká… Myslím, že turistům přijde regionální pivo taky zajímavější než europiva z Plzně – tohle tedy beru ze svého pohledu. Ke svému minulému příspěvku bych doplnil další dobré východočeské pivo, které by mohlo být pro místní provozovatele inspirací, a to Pernštejn z Pardubic.

Autor příspěvku: Lukáš Mareš (na rozdíl od některých "nestranných" se nestydím své jméno uvést), zadáno: 9.2.2011 - 16:00

Pisálci, kteří na tyto stránky píšete a zbrojíte proti paní Uhrové,zřejmě nemáte co na práci a tímto způsobem si krátíte dlouhou chvíli. Paní Uhrová,znám práci v pohostinství díky svým dětem a vím dobře, jak je to krutá řehole. Divím se,že jste to tak dlouho vydržela. Co se týče piva,mám dojem,že jste vybrala dobře, neboť Plzeňský Prazdroj je světová značka a myslím si, že je na ni zvyklá většina z nás. Měnit značku piva bych rozhodně nedoporučoval. Přeji Vám mnoho zdaru.

S pozdravem nestranný čtenář.

Autor příspěvku: Nestranný, zadáno: 8.2.2011 - 13:48

Zajimavé počtení,občas se nepohodlné vytratí,tak to není objektiví.Paní vedoucí ale bude mít nejspíš zdvojenou hroší kůži,spousty toho necha plavat,nebo je tak odvážná?

Autor příspěvku: Alex, zadáno: 4.2.2011 - 16:54

Mně na obou výprachtických hospodách zásadně vadí jedna věc, kvůli které je nenavštěvuji, resp. navštěvuji naprosto minimálně. Tou věcí je pivo. Vesnická hospoda by dle mě měla točit poctivé regionální pivo, a ne s prominutím unfikované sračky bez duše jako gambrinus, které se hodí tak akorát do nějakých odporných heren a jsou všude po celé republice. Takže bych byl velmi rád, kdyby v této věci došlo k nápravě, hospoda by tak určitě získala lepší tvář. Možností je poměrně dost, v širším okolí není nouze o pivovary – já bych byl nejraději asi za poličské pivo, které patří mezi opravdu velmi dobrá piva. Další možnosti by mohly být třeba Primátor, Krakonoš, Černá Hora, Holba, Litovel, Opat… Vše lepší než plzeňské europrodukty…

Autor příspěvku: Lukáš Mareš, zadáno: 1.2.2011 - 10:42

Vážení spoluobčané.Pí Uhrová vede určitě hostinec podle svého nejlepšího svědomí a vědomí.Jinak by to nedělala že?Je mi však záhadou proč pořád skrývá a tají svého milého:-) Pán bude určitě štramák.Světa znalý,zkušený a určitě ne s pochybnou minulostí a nejasnou,nezářnou budoucností… Láska kvete bez rozdílu v každém věku a proto jim to přeji.Snad se paní nespálí…:-)))

Autor příspěvku: chalupář Jarda Novotný, zadáno: 24.1.2011 - 20:56

MUDr.Miroslave Vašíček,paní Ludmilo Morávková,pane Josefe,hosté,paní Heleno,paní Jano,bývalí hosté,bývalý hoste,děkuji Vám za Vaše připomínky co se týče HOSTINCE U JANA,někdo mi přeci musel otevřít oči.Vždyť v životě není jenom práce,ale také odpočinek.Děkuji Vám.

Autor příspěvku: Uhrová hostinec, zadáno: 25.11.2010 - 22:54

Právě že by se to mělo řešit a jsem zvědavej co s tím pane starosto hodláte dělat protože odpouštět do nekonečna nejde.Paní Uhrová pro mě není žádná hospodská a není to jenom muj názor protože spousta lidí tam kvuli ní přestalo chodit. Proto věřív že konečně zakročíte.Děkuji .

Autor příspěvku: bývalí host, zadáno: 23.11.2010 - 23:11

A neřešte hospodu, nebo choďte pro vodu. Kde se točí pivo, vždycky bude živo.

Autor příspěvku: milyam, zadáno: 23.11.2010 - 21:22