DISKUSNÍ FÓRUM

Názory na vedení hostince U Jana pod vedením pí. Uhrové


Co je divnýho a špatnýho na tom, že kuchař chodí bos? Zná tu hospodu jak svý boty.

Autor příspěvku: eurokrumpáček, zadáno: 23.11.2010 - 21:10

…bez klobouku bos, natloukl si nos… :-))) náš kuchař klobouk nenosí, protože mu nesluší… (zkušenosti personálu naší hospůdky, jsou jistě na zcela profesionální úrovni, tento názor nesdílím samozřejmě sám! Stačí jen přijít a přesvědčit se na vlastní oči, já budu jedním mezi spoustou spokojených hostů)

Autor příspěvku: milyam, zadáno: 23.11.2010 - 20:54

Ona by si měla především krotit toho svého kuchaře, aby nechodil mezi hosty nalitej a bos..;-)

Autor příspěvku: Fido, zadáno: 23.11.2010 - 18:57

podle mýho má vo tuhle hospodu zájem někdo jinej, a možná tu sedí mezi náma, ať si to každej přebere sám, předsedo, a chlapi ať nelijou to pivo z voken! Když někdo zavolám „platím“, otočím hlavu a už ji nedám zpátky, a ráno? To sem na umření … (s provozem hostince „U Jana“ jsem nadmíru spokojen milyam)

Autor příspěvku: milyam, zadáno: 23.11.2010 - 15:35

Už nechte paní hospodskou žít. V takové atmosféře se určitě velice špatně pracuje. Jste jak hejno kobylek, které bez milosti, na co příjde, všechno sežere. Ještě, že jsou to vesměs anonymní příspěvky, které pan starosta určitě nemůže nijak brát v potaz. Myslím si, že pokud máte stížnosti na paní Uhrovou, tak by jste to měli učinit osobně a ne ji takto špinit na veřejném webu. Je to vyloženě nechutné. Paní Uhrová, nenechte se otrávit a přeji Vám hodně úspěchu v podnikání. Váš host

Autor příspěvku: host, zadáno: 23.11.2010 - 10:13

;;LIDE BDETE;Jsme tu jen na chvilku,tak se k sobě chovejme prosím slušně a s uctou.Děkuji.

Autor příspěvku: Uhová hostinec., zadáno: 21.11.2010 - 09:52

Zdravím všechny poctivé čtenáře a pisatele. Rád bych vás upozornil, že jste na webu a vaše příspěvky čte mnoho lidí. Proto jen něco málo z českého jazyka. Věty v souvětí oddělujeme čárkou. Ale budiž. Prosím nepiště sem slova jako je higyena nebo jestly. To jsou jen ty největší perličky. Řekněte si to raději osobně. Bude to lepší.

Autor příspěvku: Jindra, zadáno: 20.11.2010 - 23:12

Dobrý den nevím co se Vám nelíbí na p.Uhrové a její obsluze,ale kdykoli tam zavítám tak je usměvavá a milá.Hospodu udržuje v čistotě a stoly má vždy upravené.Můj názor na to,že na ni někdo hází špínu je takoví,že by tu hospodu chtěl pro sebe.Bohužel podnikání není jednoduché.Můžete být rádi,že tady ta hospoda je.Zkuste si jen předtavit nového hospodského-třeba nebude tak milí a nebude dělat žádné akce a zas by jste si jen stěžovala.!!!Můj konečný názor je ten,že Evža dělá svojí práci dobře a kolikrát vychází hostům vstříct až dost.

Autor příspěvku: host, zadáno: 20.11.2010 - 11:46

To tu nedovedete probirat nic jineho nez pani hospodskou? My kdyz tam jdeme jednou zacas tak si na ni nemuzeme stezovat. Je to trapny jak furt se mluvi jen o jednom.To ji chce nekdo vystvat nebo co? At se kazdy kouka sam na sebe a zamete si pred svym prahem.pokud se nekomu nelibi jeji chovani at tam neleze.

Autor příspěvku: Karla, zadáno: 18.11.2010 - 19:53

Pani Helena,zřejmě touží po hospodě,že?

Autor příspěvku: neznamy, zadáno: 18.11.2010 - 14:51