DISKUSNÍ FÓRUM

Názory na vedení hostince U Jana pod vedením pí. Uhrové


Dobrý den. S oblibou pročítáme vaše obecní stránky. Po přečtení negativních příspěvků na „Hostinec u Jana“ a na paní hospodskou se však musíme ozvat. Jezdíme do Výprachtic na chalupu již 20 let. Od doby, kdy má hospodu pronajatou paní Uhrová, jsme s obsluhou nesmírně spokojeni. Jídlo je velmi chutné /jako domácí/, lepší pizzu jsme nikde nejedli a k chování k nám jako k zákazníkům nemáme sebemenší připomínky. S manželem jsme si říkali, že do této hospody by měli jít na exkurzi majitelé a zaměstnanci pohostinství z našeho města, aby věděli, jak se má taková hospoda provozovat. Víme, že se nelze zavděčit každému a paní hospodská i Vy, jako zástupce obce to máte nesmírně těžké, ale přesto věříme, že spokojených lidí je víc než těch nespokojených. Byla by velká škoda, kdyby toto pohostinství paní Uhrová přestala provozovat. Jsme nadšeni, jak obec vzkvétá a přejeme Vám pane starosto i paní Uhrové hodně pracovních úspěchů i hodně zdraví a pevné nervy. Rodina Bílkova z Kroměříže

Autor příspěvku: Bílková, zadáno: 1.11.2010 - 20:25

Ještě bych se rada zeptala pana Josefa kdy jsem se ke svým hostum chovala nezdvořile,byla bych velmi ráda,kdyby to upřesnil, neboť si nejsem niceho vědomá. Děkuji předem za odpověd. Hanět někoho na veřejnych stránkách je opravdu neslušné.Ale i záprná reklama je reklama,nebot se lidé příjdou přesvědčit,zda je to opravdu tak. Omlouvám se čtenářum jsem na klávesnici leik.

Autor příspěvku: Evženie Uhrová hostinec U Jana, zadáno: 31.10.2010 - 23:58

Vážení spoluobčané Výprachtic.
Vedu hostinec U Jana již pátým rokem a snažím se pro občany zajišťovat provoz tak, aby byli všichni spokojení. Obecní úřad mi v tom s nemalou měrou pomáhá a já jsem mu za to vděčná.
Od té doby, co se postavila teráska, mám problémy se sousedy Kacrovými. V současné době, během pěti dní na mne povolali již třikrát policii přezto, že se lidé pouze bavili, popíjeli pivko na terásce a nerušili noční klid. Hospůdka je přeci od toho, aby se v ní lidé scházeli a sdělovali si své šťastné i nešťastné zážitky ze života.
Pokud mne i můj personál chcete podpořit, přijďte prosím na veřejnou schůzi na Obecní úřad ve čtvrtek v 18:00 hodin.

Děkuji Vám. Evženie Uhrová

Autor příspěvku: Evženie Uhrová, zadáno: 13.7.2010 - 18:08

Dobrý den

Ráda bych se vyjádřila k názorům, které na obecní stránky vložili paní Morávková a pan Vašíček. Bydlím zde již 10 let, a mohu říci, že se zde za tu dobu vystřídalo několik nájemců hospody. A právě zmiňovaná paní Uhrová je z nich jediná, která dokázala úroveň místní hospody pozvednout, ať už výborným jídlem nebo perfektní obsluhou. V tomto případě, je až s podivem, jak výše zmiňovaní lidé kritizují místní hospodu, a přitom by se měli zamyslet sami nad sebou. Ať si každý vyzkouší co toto hospodské řemeslo obnáší, stát celý den na nohou a být milí k hostům. Myslím si, že tyto stránky jsou určeny pro dotazy na obec, a ne na veřejné hanění našich spoluobčanů. Přeji pěkný den.

Autor příspěvku: Daniela, zadáno: 5.7.2010 - 08:51

Dobrý den,

Při návštěvě vaší obce minulý týden a občerstvení ve vašem pohostinství musím s politováním oznámit,že se nehodláme vracet.Vaše obec a okolí je velice krásné místo,ale abychom s návštěvou s ciziny byli svědky nepěkného chování obsluhy respektive opilého chovaní obsluhy vašeho pohostinství tak to ne.Nemáme zapotřebí poslouchat nějaké stížnosti na lidi které ani neznáme.Jsem ráda,že má návštěva tomu všemu nerozuměla.Jen se mne ptali jestli zde v Čechách je to normální.Navíc po přečtení starších příspěvků je evidentní,že více lidem se to nezamlouvalo.

S pozdravem Ludmila Morávková

Autor příspěvku: Ludmila Morávková, zadáno: 3.7.2010 - 16:45

Dobrý den.

Hromadu let projíždím přes vaši vesnici na kole a vždy se zastavujeme ve vaší hospodě na občerstvení, bohužel v posledních týdnech vám s nelibostí musím říct, že to co tam předvádí paní Uhrová je něco otřesného. Nezlobte se na mě ,ale vzhledem k tomu, že je to obecní hospoda tak by jste s tím měli něco udělat. Když si k vám sedne opilá paní která vykládá své problémy lidem, které to ale vůbec nezajímá a haní celé zastupitelstvo pomlouvá vás i jiné tak by mě zajímalo co s tím hodláte dělat, protože je to do určité míry reprezentace vaší vsi.

S pozdravem MUDr.Vašíček

Autor příspěvku: Vašíček Miroslav, zadáno: 1.7.2010 - 13:29