VĚTRNÍKY A REFERENDUM

Vydáno: 29.12.2011 (10363 přečtení) | Téma: Větrné elektrárny

Obrázek: JUDr. Miroslav StejskalVážení přátelé, v době, kdy si většina lidí přeje vše dobré v Novém roce, jsem obdržel výtisk novin „Naše Výprachtice“, kde se opět hraje na strunu zachování krajiny a lidem jsou podsouvány zjevné nepravdy na stříbrném podnose. Přátelé, rozhodně již nemám v úmyslu něco vyvracet a vysvětlovat, časem jsem pochopil, že to stejně nemá smysl. Naopak mám zájem sám na vyvolání referenda, ať již bude jeho výsledek jakýkoliv. Takovéto vyjádření učinilo i zastupitelstvo s tím rozdílem, že podnět k uspořádání referenda měl zajistit ten, kdo má na takovém referendu zájem. Myslím si, že tento názor je naprosto logický.

Útokem přes „větrníky“ však neustálé napadání mé osoby a zastupitelů určitě nekončí. Zažil jsem období před větrnou elektrárnou a lišilo se pouze v předmětu kritiky, vlastně ze strany stejných lidí. Nakonec jste nyní byli vyzvání k nevolení „politických dinosaurů“.

Pro naši obec jsem pracoval bez ohledu na zdraví, rodinu a vše ostatní. Mimochodem citovanou vrcholnou funkci radního Pardubického kraje vykonávám jako neuvolněný téměř bezplatně. Další volební období určitě nebudu, za daných okolností, obhajovat post starosty ani radního Pardubického kraje.

Dokud však starostou budu, budu hájit čest a práva jejich obyvatel, a to bez rozdílu.

Vážení občané, dovolte mi, abych Vám popřál vše dobré, zdraví, štěstí a více vzájemné tolerance a úcty v roce 2012.


S pozdravem Váš Miroslav Stejskal


Související články:


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.